Streefbedrag behaald

Bommel heeft jouw hulp nodig!

Opgehaald

975
278% bereikt van het totaalbedrag € 350

Update: Dankzij jullie gulle donaties hebben we ons streefbedrag al ruim gehaald! Wat geweldig, bedankt! We verwachten nog meer kosten te maken voor Bommel, we zijn daarom heel dankbaar voor alle extra donaties. Ook kunnen wij donaties bovenop het streefbedrag altijd heel goed gebruiken voor de opvang en verzorging van de andere katten die bij ons verblijven, dus nogmaals heel veel dank!

Dit is Bommel, een ontzettende lieve kat en een echte knuffelbeer. Hij werd bij ons binnengebracht met een gebroken kaak (de breuk zat precies in het midden van zijn kaak, van voor tot achter) en een abces in zijn oor. Dat alles is vermoedelijk veroorzaakt door een aanrijding. Bommel moet dus vreselijke pijn hebben gehad!

Hij heeft direct de nodige medische zorg gekregen en inmiddels gaat het al wat beter, maar hij is er nog lang niet! Bommel mag nu gaan herstellen in een gastgezin, waar hij de nodige extra liefde en aandacht krijgt. 

Maar dit alles kost ons veel geld! De kosten voor de dierenarts, de medicatie die hij krijgt en de kosten voor zijn opvang lopen op tot zeker minimaal € 350,-.

Wij vragen daarom om jouw hulp! Kun jij een kleine financiele bijdrage missen voor het herstel van Bommel? Dan zijn wij jou daar natuurlijk heel dankbaar voor! 

Help jij Bommel met een financiele bijdrage?