Streefbedrag behaald

Draag bij aan de medische kosten van Balou

Opgehaald

3.070
102% bereikt van het totaalbedrag € 3.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Na een melding dat er een hond was aangereden heeft de dierenambulance arme Balou met spoed opgehaald. Hij leek er erg slecht aan toe te zijn en is direct naar een dierenarts gebracht. Labrador Balou was alert, maar het lukte hem niet meer om op zijn poten te blijven staan. Na pijnstilling en de 1e behandeling is hij overgebracht naar Evidencia kliniek in Geldrop waar hij een paar dagen en nachten opgenomen is geweest en diverse onderzoeken en behandelingen heeft ondergaan. De lieve dierenartsassistentes van het ziekenhuis hebben hem ook heerlijk gewassen en geborsteld. Ze omschrijven hem, ondanks de situatie, als een blije hond. Daarom is het voor ons ook echt onvoorstelbaar dat zijn baasje zich (tot nu toe) niet gemeld heeft.

Het lijkt erop dat Balou een flinke klap heeft gehad (wellicht aangereden) maar dat er gelukkig niets gebroken is. Nu kan hij met rust, pijnstilling en veel liefde en aandacht aan zijn verdere herstel werken. Sinds gisterenmiddag is Balou bij ons in het opvangcentrum gekomen en hij loopt inmiddels zelfstandig. Wel gaat zitten, staan en lopen nog een beetje wankel. Maar hij gaat (letterlijk) met stappen vooruit. Balou geniet ontzettend van de knuffels en aandacht die hij krijgt.

Door zijn langer verblijf bij de dierenarts zijn de medische kosten voor Balou flink opgelopen, maar we willen deze lieve hond een tweede kans geven!

Help jij Balou om weer stevig op zijn pootjes te staan?