Balou zoekt een thuis

07 februari 2022 13:00

Onze knappe bejaarde man heeft hier al vaker in de schijnwerpers gestaan. Hij werd begin december zwaar gewond op straat gevonden. Na langdurige behandeling door verschillende dierenartsen mogen we nu eindelijk het nieuws bekend maken: Balou mag verhuizen!

Hij is sinds zijn komst in de opvang iedere dag sterker geworden. Hij staat steeds stabieler op zijn poten en zijn bloedwaarden zijn ook gestabiliseerd. De jonge kerel die hij vroeger was zal hij niet meer worden, helaas heeft hij blijvende schade aan zijn nekwervels opgelopen. Hierdoor mag hij niet te druk doen (en probeer hem dat maar eens uit te leggen) en moet er voorzichtig met hem worden omgegaan. Om deze reden zullen we hem dan ook niet plaatsen bij andere honden. Jonge kinderen zal hij met zijn lompe lijf omver lopen. Verder blijkt Balou een echte goedzak en labrador ten top; lief naar alles en iedereen, spelen met water en gek op eten. We denken dat hij vroeger een erfhond is geweest, dus we zoeken voor hem een thuis waar hij weer veel buiten zal kunnen rondstruinen en zijn eigen plan kan trekken.


We weten niet hoe lang Balou nog voor zich heeft, maar we hopen voor die laatste maanden (en hopelijk jaren!) een heerlijk plekje voor hem te vinden. Voldoe jij aan alle eisen? Dan horen we graag van je! Neem contact op via onze website:

Profiel Balou