Help Hooch aan een pijnloze toekomst!

Opgehaald

1.659
66% bereikt van het totaalbedrag € 2.500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wat een pech! Hooch is als zwerfhond bij ons binnengekomen, is nooit opgehaald door zijn baas én heeft keihard operaties nodig om zonder pijn te kunnen lopen. Wij konden niet wachten met de eerste knieoperatie, dat zou niet eerlijk zijn. De tweede operatie - aan de andere knie - moet ook snel gebeuren. Zo kan hij rekenen op een pijnloze toekomst met heerlijke wandelingen!

Help jij mee om Hooch weer lekker pijnloos te laten lopen?

Hooch is een zeer vriendelijke Old English Buldog van ongeveer vier jaar oud. Hij is als zwerfhond bij ons binnengekomen. Het viel onze wandelaars direct op dat Hooch een apart loopje had: hij huppelde af en toe met zijn achterpoten. Dit was reden om aan de bel te trekken en ja, uit röntgenfoto's bleek dat Hooch lijdt aan patella luxatie, dat wil zeggen dat zijn knieschijven te los zitten en van hun plek schieten tijdens het lopen. Extra pech voor het arme dier is dat daardoor zijn kruisbanden ook nog eens deels zijn ingescheurd.

Hooch komt graag buiten, maar iedere stap doet zo erg zeer...

Gelukkig kan een specialistische arts hem helpen. Het zijn twee complexe operaties die de knieën stabiel maken met als resultaat dat Hooch op de lange termijn beter kan lopen en geen artrose ontwikkelt in de knieën. De operaties zijn complex, met de medicatie bedragen ze € 1.250 per knie.

Wij vonden dat we Hooch snel moesten helpen. Zo'n lief dier mag geen pijn lijden! Eén operatie hebben we daarom direct laten uitvoeren. Gisteren is Hooch op controle gegaan bij de dierenarts die hem geopereerd heeft. Hij heeft röntgenfoto’s gemaakt en hem volledig nagekeken. Het geweldige nieuws is dat zijn geopereerde knie volledig hersteld en hij mag hem dus ook weer gewoon gebruiken.

Zodra hij het aankan zal de tweede operatie moeten plaats vinden en dat kunnen we alleen met jouw hulp. 
Help jij mee deze operatie ook mogelijk te maken?

Help jij mee aan een mooie en pijnloze toekomst voor Hooch?