Help jij Luna aan een pijnloos leven?

Opgehaald

1.635
66% bereikt van het totaalbedrag € 2.475
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Kijk eens naar dit prachtige en vrolijke koppie. Dit koppie is van Luna, een kruising rottweiler van 4 jaar oud. Aan haar blije snuitje zie je het niet, maar Luna heeft al aardig wat pech gehad in haar leven. Ze heeft al twee baasjes gehad en verblijft nu voor de tweede keer in het dierenasiel omdat ze wéér op zoek moet naar een nieuw thuis. Bij deze pech blijft het niet. Luna blijkt ook nog elleboogdysplasie te hebben. Dit is een aandoening aan haar ellebogen die voor pijn en kreupel lopen zorgt. Luna heeft hierdoor veel pijn bij het lopen en heeft daarom op korte termijn aan beide ellebogen een operatie nodig.  

Toen Luna in het asiel kwam viel het ons op dat zij vaak kreupel liep met haar voorpoten. Wij hebben daarom meteen röntgenfoto’s laten maken. Deze foto’s wezen op elleboogdysplasie, maar om zeker te weten hoe ernstig het was, moest zij ook nog een dure CT-scan hebben. Uit deze scan bleek dat zij inderdaad aan beide ellebogen ED heeft en wel zo ernstig dat zij een operatie nodig heeft aan beide voorpoten. 

Wij willen dit natuurlijk het liefst zo snel mogelijk laten doen, zodat Luna geen pijn meer heeft en weer kan genieten van alle dingen die ze graag doet, zoals lekker wandelen en spelen. Helaas zijn deze operaties en de CT-scan erg duur, namelijk in totaal bijna 2500,- euro. Voor het asiel is dit een groot bedrag en daarom vragen wij je hulp om dit mogelijk te maken.

Wil jij Luna helpen en eraan bijdragen dat deze lieve, vrolijke meid een mooie en pijnloze toekomst krijgt? Zij zal je er zeker dankbaar voor zijn en is blij met iedere bijdrage, groot of klein.