Help Hooch aan een pijnloze toekomst!

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.500 (66%)

Wat een pech! Hooch is als zwerfhond bij ons binnengekomen, is nooit opgehaald door zijn baas én heeft keihard operaties nodig om zonder pijn te kunnen lopen. Wij konden niet wachten met de eerste knieoperatie, dat zou niet eerlijk zijn. De tweede operatie - aan de andere knie - moet ook snel gebeuren. Zo kan hij rekenen op een pijnloze toekomst met heerlijke wandelingen!

Help jij mee om Hooch weer lekker pijnloos te laten lopen?

Hooch is een zeer vriendelijke Old English Buldog van ongeveer vier jaar oud. Hij is als zwerfhond bij ons binnengekomen. Het viel onze wandelaars direct op dat Hooch een apart loopje had: hij huppelde af en toe met zijn achterpoten. Dit was reden om aan de bel te trekken en ja, uit röntgenfoto's bleek dat Hooch lijdt aan patella luxatie, dat wil zeggen dat zijn knieschijven te los zitten en van hun plek schieten tijdens het lopen. Extra pech voor het arme dier is dat daardoor zijn kruisbanden ook nog eens deels zijn ingescheurd.

Hooch komt graag buiten, maar iedere stap doet zo erg zeer...

Gelukkig kan een specialistische arts hem helpen. Het zijn twee complexe operaties die de knieën stabiel maken met als resultaat dat Hooch op de lange termijn beter kan lopen en geen artrose ontwikkelt in de knieën. De operaties zijn complex, met de medicatie bedragen ze € 1.250 per knie.

Wij vonden dat we Hooch snel moesten helpen. Zo'n lief dier mag geen pijn lijden! Eén operatie hebben we daarom direct laten uitvoeren. Gisteren is Hooch op controle gegaan bij de dierenarts die hem geopereerd heeft. Hij heeft röntgenfoto’s gemaakt en hem volledig nagekeken. Het geweldige nieuws is dat zijn geopereerde knie volledig hersteld en hij mag hem dus ook weer gewoon gebruiken.

Zodra hij het aankan zal de tweede operatie moeten plaats vinden en dat kunnen we alleen met jouw hulp. 
Help jij mee deze operatie ook mogelijk te maken?

Help jij mee aan een mooie en pijnloze toekomst voor Hooch?

 

 

Bekijk alle
23-11-2019 | 23:09 Gewoon, dierevriend
10-11-2019 | 12:10 Echt prachtig werk wat hier wordt gedaan om het leed van een dier te verminderen.
26-10-2019 | 21:02 Ben Hooch 2x tegengekomen in het bos en is een lieverd, die je een fijne , pijnloze toekomst toewenst
07-10-2019 | 22:50 Ik ben een hondenliefhebber maar kan vanwege drukke werkzaamheden momenteel zelf geen hond in huis nemen. Deze hond verdient het om geholpen te worden,zodat hij op zijn beurt weer mensen blij kan maken in een fijne woonomgeving.
04-10-2019 | 07:10
Bekijk alle

Update over pechvogel Hooch

14-08-2019 | 09:40 Enorm goed nieuws voor pechvogel Hooch; de vriendelijke bulldog die even geleden als zwerfdier bij het Dierenopvangcentrum in Eindhoven binnenkwam. Hij bleek maar liefst twee knieoperaties nodig bleek te hebben. Mede dankzij jullie donaties is Hooch inmiddels aan één knie geopereerd en dat is goed gegaan! Gisteren is Hooch op controle gegaan bij de dierenarts die hem geopereerd heeft. Hij heeft röntgenfoto’s gemaakt en hem volledig nagekeken. Het geweldige nieuws is dat zijn geopereerde knie volledig is hersteld en hij mag hem dus ook weer gewoon gebruiken. We zijn nu op de helft van zijn behandeling want ook zijn andere knie heeft dezelfde operatie nodig om Hooch pijnloos door het leven te laten gaan. Ook deze operatie is weer een flinke kostenpost voor ons. Wil jij ons, en Hooch, steunen? Of ken jij misschien mensen die nog een bijdrage zouden willen leveren?Ontzettend bedankt voor jouw hulp!
Lees meer