Voor bedrijven

Bedankt dat jullie in actie willen komen voor dieren in nood! Wij geloven in de kracht en dynamiek van het bedrijfsleven om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn. Daarom kun nu je als bedrijf een eigen actie organiseren om dieren in nood te helpen. Vele bedrijven gingen jullie voor!

Wil je een eigen actie starten met je collega, team of met het hele bedrijf? Wij bieden jou graag ideeën en passend promotiemateriaal aan.  

Eenmaal, andermaal. Verkocht!

Organiseer een veiling met gedoneerde spullen. Misschien kun je hiervoor wel een (plaatselijke) bekende strikken om veilingmeester te zijn. De te veilen objecten hoeven natuurlijk niet alleen spullen te zijn, wees creatief. Veil bijvoorbeeld de parkeerplaats van de directeur voor een week!

We hebben divers promotiemateriaal beschikbaar. Wil je jouw veiling extra aankleden? Neem dan contact met ons op. 

Sportieve Challenge

Wat dacht je van het organiseren van een sportief evenement als bedrijfsuitje? Of van het organiseren van een andere sportieve challenge met je team? Vraag deelnemende collega’s zich te laten sponsoren en deel je actie via social media voor een nog groter bereik.

Alle (kleine) beetjes helpen!

Maak zelf een donatiepot met onze donatiepotwikkels en zet jullie giftenpot neer in de kantine, bij de receptie, op de balie, of een andere plek waar hij veilig kan staan. Het werkt het beste als het een plek is waar mensen toch al kleingeld bij de hand hebben.

Start actie