Help jij Luna aan een pijnloos leven?

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.475 (66%)

Kijk eens naar dit prachtige en vrolijke koppie. Dit koppie is van Luna, een kruising rottweiler van 4 jaar oud. Aan haar blije snuitje zie je het niet, maar Luna heeft al aardig wat pech gehad in haar leven. Ze heeft al twee baasjes gehad en verblijft nu voor de tweede keer in het dierenasiel omdat ze wéér op zoek moet naar een nieuw thuis. Bij deze pech blijft het niet. Luna blijkt ook nog elleboogdysplasie te hebben. Dit is een aandoening aan haar ellebogen die voor pijn en kreupel lopen zorgt. Luna heeft hierdoor veel pijn bij het lopen en heeft daarom op korte termijn aan beide ellebogen een operatie nodig.  

Toen Luna in het asiel kwam viel het ons op dat zij vaak kreupel liep met haar voorpoten. Wij hebben daarom meteen röntgenfoto’s laten maken. Deze foto’s wezen op elleboogdysplasie, maar om zeker te weten hoe ernstig het was, moest zij ook nog een dure CT-scan hebben. Uit deze scan bleek dat zij inderdaad aan beide ellebogen ED heeft en wel zo ernstig dat zij een operatie nodig heeft aan beide voorpoten. 

Wij willen dit natuurlijk het liefst zo snel mogelijk laten doen, zodat Luna geen pijn meer heeft en weer kan genieten van alle dingen die ze graag doet, zoals lekker wandelen en spelen. Helaas zijn deze operaties en de CT-scan erg duur, namelijk in totaal bijna 2500,- euro. Voor het asiel is dit een groot bedrag en daarom vragen wij je hulp om dit mogelijk te maken.

Wil jij Luna helpen en eraan bijdragen dat deze lieve, vrolijke meid een mooie en pijnloze toekomst krijgt? Zij zal je er zeker dankbaar voor zijn en is blij met iedere bijdrage, groot of klein. 

Bekijk alle
21-07-2020 | 18:17
19-07-2020 | 23:29
15-07-2020 | 14:36
14-07-2020 | 07:36 Ik vind het geweldig dat jullie deze dieren helpen en heb een warm plekje voor dierenasiel doornakkers
12-07-2020 | 07:35
Bekijk alle

Update Luna

23-07-2020 | 13:00 Twee maanden na de operatie aan haar pijnlijk ellebogen gaat het erg goed met Luna. Ze heeft een flinke tijd benchrust moeten houden om zo goed mogelijk te herstellen. Inmiddels mag Luna gelukkig weer vier korte wandelingen per dag maken. Dankzij een zorgvuldig opgesteld wandelschema zet ze dagelijks stappen vooruit en mag ze iedere dag weer een beetje meer. En zoals je ziet op de foto krijgt Luna natuurlijk ook heel veel liefde van verzorger Anne die veel met Luna doet en haar helpt met het herstel. Alle donateurs bedankt voor jullie hulp. Zoals ze het nu gaat is de verwachting dat Luna vanaf halverwege augustus weer volledig hersteld zal zijn en dat ze vanaf dat moment op zoek mag naar een nieuwe baas. We wensen haar natuurlijk heel veel geluk toe! 
Lees meer