Dierenopvangcentrum De Doornakker

Kom op voor de asieldieren van Dierenopvangcentrum De Doornakker! Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Start een actie (zamel bijvoorbeeld geld in voor je verjaardag, of doe een sponsorloop), steun de actie van iemand anders, of doe mee aan een van onze projecten. Wij zijn in ieder geval enorm dankbaar voor jouw steun!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar.  Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Dit jaar hebben wij in ieder geval nog de onderstaande producten nodig. Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven? Doneer het bedrag van het product van je keuze. Natuurlijk mag je ook een gedeelte doneren. Grote en kleine donaties, we zijn blij met iedere gift!  Product Aantal      Prijs per stuk Kittententje   40    €4 Snugglesafe warmteknuffel   10    €17 Kittenmelk (340g 1,7 liter melk)  10 (maar mag meer)    €45 Knuffel met hartslag geluid. Hierdoor voelen de (moederloze) kittens zich rustiger en veiliger.   5   €25 Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. Jouw extra donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties in te zamelen. Disclaimers: De getoonde prijzen en afbeeldingen zijn ter indicatie van de producten die we willen aanschaffen. Door gewijzigde prijzen of leveringsproblemen kan het zijn dat er een ander, maar vergelijkbaar, product wordt aangeschaft. De kittens op de afbeeldingen zijn deels in de voorgaande jaren bij ons opgevangen en zijn nu dus niet meer in de opvang of beschikbaar voor adoptie. Ze hebben gelukkig allemaal een fijn huisje gevonden waar ze heerlijk verder opgroeien. Zodra er nieuwe kittens beschikbaar zijn voor adoptie, zullen we ze vermelden op www.ikzoekbaas.nl. Hier staan ook de lieve, oudere dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis!  
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Update over pechvogel Hooch

14-08-2019 | 09:40 Geplaatst op: Help Hooch aan een pijnloze toekomst! Enorm goed nieuws voor pechvogel Hooch; de vriendelijke bulldog die even geleden als zwerfdier bij het Dierenopvangcentrum in Eindhoven binnenkwam. Hij bleek maar liefst twee knieoperaties nodig bleek te hebben. Mede dankzij jullie donaties is Hooch inmiddels aan één knie geopereerd en dat is goed gegaan! Gisteren is Hooch op controle gegaan bij de dierenarts die hem geopereerd heeft. Hij heeft röntgenfoto’s gemaakt en hem volledig nagekeken. Het geweldige nieuws is dat zijn geopereerde knie volledig is hersteld en hij mag hem dus ook weer gewoon gebruiken. We zijn nu op de helft van zijn behandeling want ook zijn andere knie heeft dezelfde operatie nodig om Hooch pijnloos door het leven te laten gaan. Ook deze operatie is weer een flinke kostenpost voor ons. Wil jij ons, en Hooch, steunen? Of ken jij misschien mensen die nog een bijdrage zouden willen leveren?Ontzettend bedankt voor jouw hulp!
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

05-05-2020 | 11:28 Aan: Help de kittens bij Dierenopvang De Doornakker!